Castellà  |  
Estàs en: Inici Bienvenida Requisits

Requisits

Aquest Portal de Serveis Telemàtics està desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, així com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, per als llocs web d' Administracions Públiques.

Navegadors

Per a la seva correcta utilització haurà d'accedir a ell mitjançant:

  • Internet Explorer versió 8 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Mozilla Firefox versió 3.0 o superior. Pot descarregar-li-ho aquí.
  • Google Chrome versió 46 o superior. Pot descarregar-ho aquí.
  • Opera versió 33 o superior. Pot descarregar-ho aquí.
  • Safari versió 9 o superior. Pot descarregar-ho aquí.

Per a una major seguretat i un major goig de la vostra experiència a la web, us recomanem que utilitzeu sempre les últimes versions dels navegadors ja que són més segures i més potents que les antigues.

Signatura Digital

Per poder realitzar signatures digitals és necessari instal·lar l'aplicació Autofirma. Descarregui la versió mes convenient per a vostè:

Certificats digitals admesos

Per a la realització d'alguns tràmits és necessària la utilització de certificats digitals, que aporten una més gran seguretat i fiabilitat als tràmits que mitjançant el mateix es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis Telemàtics són:

La pàgina web de la FNMT s'obrirà en una nova finestra

Si no posseeix un certificat digital emès per la Real Casa de la Moneda (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) podrà obtenir-lo aquí, on trobarà les indicacions necessàries per poder realitzar la seva gestió.

Si vostè usa el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emès per la FNMT importat en el seu navegador però aquest no detecta dit certificat o obté l'error "Error obtenint la signatura digital de la sol·licitud", comprovi que té el certificat instal·lat correctament així com els certificats de la pròpia *FNMT. Pot descarregar-los aquí.

Si vostè fa servir el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emès per la FNMT en targeta criptogràfica però el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instal·lar el paquet que proporciona la pròpia FNMT. Pot descarregar-lo aquí.

La pàgina web de l'ACCV s'obrirà en una nova finestra

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.

La pàgina web de l'entitat certificadora s'obrirà en una nova finestra.

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.


Programes addicionals

Encara que no es requereix cap software especial per a la majoria dels tràmits on-line que es poden realitzar des del Portal de Serveis Telemàtics, si necessités tenir instal·lat al seu ordinador el programa Adobe Reader, per poder visualitzar i imprimir alguns documents. Podrà descarregar-se'l gratuïtament aquí.